Csakra Jóga

“A végső Valóság alapvető természete a szeretet és az igazság.”

(B.K.S. Iyengar)

Csakra jóga oktatói online tanfolyamom részleteit a Body & Soul Wellness Academy oldalán találod.

Egy különleges női jóga önismereti csoporton belül  is  a csakrák témái vezetnek minket, erről részleteket a B&S oldalántalálhatsz: Nőiesség Művészete Program.

Csakrajóga óra:  csakrajóga órákon egy-egy erőközponttal dolgozunk. Az adott csakra témái a vezérfonalunk, erre fűzzük föl a jóga tartásokat, légzőgyakorlatokat, megerősítéseket, meditációt, relaxációt.

anyaistennokMegtudhatod, hogy az az energiaközpont miért felelős, mire hat testileg, lelkileg, szellemileg és milyen ászanákkal harmonizálhatod működését. Energetizáljuk, tisztítjuk, töltjük erőközpontjainkat. Engedjük, hogy a felszínre áramoljanak azok a témák, melyek minket megérintenek. Teret adunk belső képeinknek, érzeteinknek, hogy oldódhasson, amit az adott területen bedobozolva magunk elől is elrejtettünk. Így lehetőséget adunk magunknak, hogy elinduljunk a gyógyulás, kiteljesedés útján önMAGunk felé.

Hétről hétre haladunk az erőközpontok mentén, egy folyamatos körforgásban. Az órák nem épülnek egymásra, nyitottak, bármikor csatlakozhatsz!

Szeretettel várlak!

 Csakra Jóga Workshop

Egy utazásra hívlak 7 fő energiaközpontunk felfedezésére.

Láthatatlan, de mégis egész életünket átható energiatestünk megtapasztalása, tisztítása segít harmóniába kerülnünk. Meghallhatjuk testünk, lelkünk üzeneteit, melyek mindig segítenek, hogy saját utunkat járjuk. Jóga ászanákkal,  meditációval, mantrákkal, pozitív megerősítésekkel és egyéb eszközökkel közelítünk  belső bölcsességünk felé, amely fogantatásunk óta elkísér bennünket.

Minden egyes csakránál megfelelő gyakorlatokkal támogatjuk esetleges blokkjaink oldódását, gyógyulását, energia háztartásunk feltöltését.

Szeretettel várlak erre a közös zarándoklatra önmagunk temploma felé!

 

1 hozzászólás (+add yours?)

  1. Visszakövetések: Szeretettel üdvözlünk! | csudajoga

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: