Kismama Jóga

Kismama jóga oktatói indul online, részletek a Body & Soul Wellness Academy oldalán!

A kismama jóga csoportomban mindig kiírom, hogy mikor tudsz órához csatlakozni: Csudajóga- Kismama jóga online

A kismama jóga óráról:

A várandósság átlépés életünk egy új korszakába, akkor is ha most válunk párból családdá, akkor is, ha több gyermekes családdá születünk éppen. A várandósság varázslatos időszaka alatt sok minden kioldódhat testből, lélekből, régi mintákat, berögződéseket engedhetünk el és babánk is csodás segítségünkre van ebben a megújulásban.  A kismama jóga segíthet befelé figyelni, hogy össze tudj hangolódni ezekkel a változásokkal.

A kismama óra kellemesen összeállított gyakorlatai lehetőséged adnak, hogy kicsit fel tudj töltődni, el tudj lazulni, rá tudj hangolódni babádra. A tartások segítenek, hogy megőrizd mozgékonyságod, a ringatások nyugtatóan hatnak Rád és babádra is. Ha bármilyen panaszod van, nyugodtan jelezd az óra elején, úgy be tudom építeni azokat  a tartásokat, amik enyhíthetik panaszaid. Kérlek jelezd mindig, hogy hányadik héten jártok ❤

530972_551970284817098_290934312_n

Kismama jóga órán -is- nagyon fontos, hogy mindig figyelj Magatokra! Nyugodtan abbahagyhatod a gyakorlatokat előbb, leülhetsz, megállhatsz inni, kimehetsz mosdóba 🙂 Mindent úgy csinálj, ahogy Nektek a babával jó!

Az alkalmak másfél órások. Egy óra körül tartunk pár perc mosdószünetet. Óra végén légző és meditációs gyakorlatok várnak Rátok és relaxáció. Szeretettel várlak óráimon!

429534_555642491116544_1735239929_n

Én és a kismama jóga:

Kismamaként mind az öt gyermekemmel végig jógáztam. Biztos vagyok benne, hogy ezek a kellemesen eltöltött nyugodt órák sokat segítettek abban, hogy gyermekeimre mélyen rá tudjak hangolódni, meghalljam milyen tanítást, megújulást hoznak számomra. Magamra, testemre is oda tudtam figyelni, azt gondolom ez is segített ebben, hogy fizikai tüneteim egészen enyhék voltak várandósságaim alatt, végig meg tudtam őrizni lendületem, rugalmasságom és ez fontos is volt számomra.

970_551972481483545_173405726_n

A kismama jóga kellemes ringató ászanái babáimra és rám is nyugtató hatással voltak. Négy fiamat otthon szültem és meggyőződésem, hogy a jóga is hozzásegített magabiztosságomhoz döntésemben, amit azóta sem bántam meg. Csodálatos belső utazás élmény volt születésük , minden nehézséggel együtt is.

Szülésfelkészítő foglalkozásaimon igyekszem más anyákat is a háborítatlan szülésélményhez segíteni- ez természetesen kórházi körülmények között is megadathat.

Ezeket a kellemes élményeket szeretném megosztani a hozzám forduló kismamákkal.

A gyermekágyi időszak elcsendesedése után pedig jöhetett a babás jóga 🙂

has3

Gyermekeim születésének történetei: http://tortenetek.szules.hu/1470-nap-a-baba-es-a-baba-is-megerkezik-az-elso-aki-hamar-jott-a-teso-utan-megis-sokat-kellett-ra-varni-csanad-mate

 

543145_551969354817191_2047709230_n

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: