Reinkarnációs Utazás

Épp elég bajod van ebben az életedben, minek még másikba is utazni?

 Bár a múlt eseményeit tárjuk fel, a hatás mégis most jelentkezik. A jelenlegi elakadásaid elhárítását tudod megsegíteni azzal, ha a mélyükre ásol. Korábban valamilyen oknál fogva bekapcsolt programjaid irányítását végre a kezedbe veheted, vagy akár ha már nincs rá szükséged, ki is kapcsolhatod azokat. Szabadan hozhatod meg itt a jelenben döntéseidet a múlt érzelmi rángatottsága nélkül. Leteheted mindazt, amit öntudatlanul cipelsz, csupán ‘csak’ szembe kell nézned vele mi is az…

A cél nem az, hogy beüljünk saját izgalmas, váratlan fordulatokkal teli mozinkba -ez csak a melléktermék 🙂 Valódi célunk az utazással, hogy feltárjuk a mélyben eltemetett okokat. Felismerjük hol ért minket olyan érzelmi sokk -lehet pozitív is!!!-, ami a mai életvezetésünket is blokkolja. Ha sikerül erőt merítenünk és szembenézünk ezekkel az eseményekkel, az már önmagában egy oldás lehet. Ráadásul nem is feltétlenül rossz élmény amit elásunk, lehet, hogy épp azért nehéz valamit elengedni, azért ragaszkodunk hozzá, mert annyira jó volt! Félünk, hogy ha újat engedünk a helyére, elveszítjük a régi csodát! Ha viszont még régi haragunkat -ami minket tart fogva a mai napig- is elengedjük, megbocsátunk a korábban nekünk ártóknak, feloldjuk  önmagunk védelmében hozott, de jelenleg minket már nem szolgáló belső döntéseinket.. elénk tárul a lehetőség, hogy megváljunk a jól megszokott , de már kinőtt jelmezeinktől, mintáinktól. Lehetőségünk lesz szabadon haladni tovább utunkon olyan irányban, amit mi magunk választunk, elFog-Ad-unk.

Milyen esetekben érdemes utaznod?

 Ha vannak bizonyos nemkívánatos események, amik rendszeresen visszaköszönnek életed folyamán. Szeretnéd  őket elkerülni, mégis akaratlanul ismétled a már jól ismert forgatókönyvet?

Ha vannak olyan helyzetek az életedben, amik még magadat is meglepő, heves érzelmi reakciót váltanak ki belőled.  Úgy érzed, szeretnél másként cselekedni, talán még tudod is hogyan, de az adott pillanatban mégsem sikerül kivitelezned, amit higgadtan kitaláltál?

Ha meguntad, hogy mindig a szüleid, a főnököd, a párod, a szomszédod hibáztasd mindazért a kellemetlen dologért, ami történik veled és szeretnéd meglátni a gyökerét, mi is bújik meg a felszín alatt.

 Ha eleged van az áldozatszerepből és szeretnél felelősséget vállalni azért, ami körülötted zajlik. Szeretnéd aktív résztvevőként magad köré teremteni azt, ami számodra is örömet hoz, illetve elfogadni azt, ami van.

Ha mások által igazán egyszerűnek titulált feladat előtt  rendszeresen megtorpansz  és óriási akadályként érzékeled.

 Ilyen és ehhez hasonló kérdésekben, el-Akad-Ás-Ok-ban segíthet, ha utána jársz, miért is történik mindez veled? Pont veled?

 Ajánlom még, ha…:

  •  veled született vagy rendszeresen visszatérő betegséged van
  • elakadtál egy fontos döntésben
  • régóta  gyermeket szeretnél, de valamiért mégsem érkezik meg életedbe
  • különösen vonzódsz valakihez vagy valamihez, illetve ha megmagyarázhatatlanul taszít valaki vagy valami
  • nem tudsz elengedni egy régi szerelmet
  • rendszeresen anyagi problémákkal küzdesz
  • harmadikként találod magad kapcsolatodban
  • meg akarod érteni miért éppen ők a szüleid…

…és bármilyen egyéb helyzetben, amiben választ keresel életed fontos kérdéseire….

Szeretettel várlak!

 

Egy utazó története 🙂
Utazás

Életem során számos alkalommal találkoztam olyan visszatérő problémával, amelynek megoldásakor ugyan az a blokk, vagy beidegződés akadályozott az előrejutásban.
Sokféle módszer akad már manapság ezen érzelmi blokkok feloldásában, de számomra leghatékonyabban az utazás segített előrébb jutnom bizonyos problémák megértésében.
Az utazás egy Csudálatos vezető segítségével lényegében nagyon egyszerű. Miután kényelmesen elhelyezkedünk az utazás számára kijelölt kanapén, vezetőnk tudatunkat egy olyan emlékezési szintre ébreszti hipnózis alkalmazása nélkül, melyben képesek vagyunk emlékezni előző életeink valamelyikére. Vagy éppen a szükségesre a jelenlegi, adott probléma megértéshez.
Az én esetemben a probléma mibenléte abban állt, hogy nem tudtam higgadtan mégis határozottan kiállni magamért és a családomért, ami elég komoly lelkiismereti problémákhoz és önvádhoz vezetett.
Az én utam ekkor egy olyan előző életbe vitt, amelyben felelős, tiszti beosztásban lévő, köztiszteletnek örvendő férfiként éltem az életem, de nem volt családom az a felett érzett folytonos rettegés miatt, hogy elveszíthetem őket, mert pozícióm nemcsak irigylésre méltó befolyással bírt, de ugyanennyire veszélyesnek is volt mondható. Ezért bárki közeledését elutasítottam, még akkor is, ha szerelmes lettem, mivel már előre azt vizionáltam, hogy úgy is el fogom Őt veszíteni.
Ebben az életben a sors fintora az volt, hogy nem csak hogy családom nem lehetett a folyamatos,saját magam által generált rettegés miatt, de a pozíciómat is elveszítettem, és száműzetésben haltam meg egymagamban egy hideg, sziklás és szeles szigeten.
Egy ilyen utazásból történő visszatérés után gondos vezetőm igyekezett mihamarabb túl lendíteni azon az érzelmi sokkon, amelybe kerültem, majd átvettük azokat a kulcsmondatokat, amelyek segítségemre lehetnek a jelen életemben ezt a blokkot kioldani. Gyakorlati tanácsai az aranynál is többet értek.
Az utazás segített felismerni a gyengeségben rejlő problémát , sikerült végre a tagadás helyett beismerni hibáimat, és szembenézni velük. Még én sem járok az utam végén, de bátraké a szerencse.
Ajánlom mindenkinek hát váltson jegyet egy ilyen utazásra, az innen magunkkal hozott emlékek csak építhetik a jövőnket. Bátorság.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: