Családi Jóga

“Nagyon bölcs apa az, aki ismeri saját gyermekét.”
(William Shakespeare)

Családi jóga oktatói indul, érdeklődj kérlek a doricsuday@gmail.com címen!

A családi jógán együtt mozoghatsz gyermekeddel vidáman,  játszva mutathatsz példát az egészséges életmódra nevelésben, miközben a jóga pozitív hatásait is együtt tapasztalhatjátok meg. Esetleg félénkebb gyermeked is könnyebben be tud így illeszkedni, majd később már egyedül is tud járni az órákra.

              

Egy remek alkalom, ahol sok mozgás és vidámság közepett együtt lehet az egész család. Ilyenkor megosztjuk egymással a jógázás örömeit, sikerélményeit. Rengeteget játszunk, hiszen belső gyermekünk egész életünkben éhes a játékra, felszabadultságra.

Felnőttként sokat tanulhatunk gyermekeink nyitottságából, spontaneitásából, ha néha az Ő perspektívájukból figyeljük a világot. Együtt játszva felismerhetjük, fejleszthetjük gyermekeink adottságait, képességeit, megnyílhatunk egymás felé. Mindeközben a jóga összes jótékony hatásából közösen részesülünk: a tartások átmozgatják, erősítik egész testünket, a relaxáció nyugtató hatással van lelkünkre, a koncentrációs gyakorlatok figyelmünket is elmélyítik. Páros gyakorlatokat is végzünk, amik lehetőséget adnak az érintésre, meghitt, családias hangulat teremtésére. A csoportos feladatok, játékok pedig mindenki számára izgalmas, felderítő élményt nyújtanak.

Könnyen egymásra hangolódhatunk a mesébe ágyazott gyakorlatok alatt gyermekünkkel, gyermekeinkkel, miközban magunk számára is hasznos dolgot csinálunk. Az egész családot szeretettel várom, akár a nagyikat is, de ha csak egy szülő és gyermeke jön, már akkor is kiszakadva a hétköznapokból jót mozoghatunk együtt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: